Α’ Φθιώτιδας: Πάει σε Γενική Συνέλευση το Καλαπόδι στις 9/6


Σε Γενική Συνέλευση προχωράει η διοίκηση του Καλαποδίου, μετά την αποστασιοποίηση του χορηγού της ομάδας Κώστα Γίδα και οι ιθύνοντες της ομάδας προβαίνουν σε  Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα το μέλλον της ομάδας, με διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, αλλά και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 το Δ.Σ. του Α.Ο. Καλαποδίου καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του γηπέδου του χωριού μας.
ΘΕΜΑΤΑ:
1. Διοικητικός απολογισμός
2. Οικονομικός απολογισμός
3. Πορεία της ομάδας μετά την αποχώρηση του βασικού χορηγού
4. Εκλογή νέου Δ.Σ.
5. Εγγραφή νέων μελών
Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Δημήτριος Ρέππας

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App