Α’ Φθιώτιδας: Ο Δημήτρης Πούλος προπονητής στη Μαλεσίνα


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Μαλεσίνας και η πρώτη κίνησή του, ήταν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον έμπειρο Δημήτρη Πούλο.

Η Λοκρική ομάδα θα έχει ενεργή συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας. όπου οι ιθύνοντες θέλουν να παρουσιάσουν μια ομάδα δυνατή, αντάξια της ιστορίας της.

Αναλυτικά

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΑΕ Μαλεσίνα και έχει ως εξής.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλέκος Πασσάς

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νίκος Ανέστης

ΤΑΜΙΑΣ: Μαρτίνος Γουρνάς

Α’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Θανάσης Σταθουλόπουλος

Β’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Παναγιώτης Παπαμάρκος

ΕΦΟΡΟΣ: Χρυσάφω Στάμου

ΕΦΟΡΟΣ: Θανάσης Φέζος

Η ΑΕ Μαλεσίνα, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Πούλο, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη σεζόν από την Αταλάντη, ενώ έχει περάσει από τους πάγκους των Λεβαδειακού (βοηθός του Τ. Λεμονή), Αμβρυσσέα Διστόμου, Καμένων Βούρλων, Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, Ορχομενού, ΠΑΟ Κυριακίου, Ένωση ΑΣΑ, Επαμεινώνδα Λεύκτρων και Θήβας.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App