Α’ Φθιώτιδας: Έβγαλαν διοίκηση και συνεχίζουν στο Καλαπόδι


Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Καλαπoδίου, όπου είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και στη συνέχεια μετά από τις αρχαιρεσίες αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και θα τρέξει την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΟ Καλαποδίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες Σάββατο 09/06/2018 διεξήχθη στο γήπεδο του χωριού μας η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Καλαποδίου, παρουσία του απερχόμενου Δ.Σ. και πολλών μελών και φίλων της ομάδας μας.
Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων σχετικά με το μέλλον της ομάδας.
Κατόπιν διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σταμόπουλος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Χίνης Παναγιώτης
Γεν. Γραμματέας: Νικολάου Ευστάθιος
Ταμίας: Κασούνης Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Φλώρος Ευάγγελος
Γεν. αρχηγός: Κασούνης Βασίλειος
Μέλος: Ρέππας Δημήτριος
Μέλος: Παπαλουκάς Ανδρέας
Μέλος: Καραδήμας Δημήτριος
Μέλος: Θεοχάρης Δημήτριος

Μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και με τη στήριξη όλων των μελών και φίλων της ομάδας ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Γεώργιος Σταμόπουλος

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App