Α’ Φθιώτιδας: Αισιόδοξα τα μηνύματα στη Στυλίδα, τελικές αποφάσεις στις 13/6


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Στυλίδας, η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟ Στυλίδα, με κύριο θέματα το μέλλον του συλλόγου.

Τα μηνύματα που βγήκαν από τη Συνέλευση ήταν αισιόδοξα, μιας και τηρήθηκαν οι προ 15 ημερών υποσχέσεις από τους αρμόδιους φορείς και ήδη από αύριο κιόλας, θα αρχίσει η καμπάνια εξεύρεσης πόρων για να τρέξει η ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Έτσι η συγκρατημένη αισιοδοξία του προέδρου της ομάδας, Τάσου Πουρνάρα, έγινε ένα αχνό χαμόγελο στο πρόσωπο του ανθρώπου που επωμίστηκε το μεγαλύτερο βάρος του Πρωταθλητισμού.

Το νέο ραντεβού της ομάδα του λιμανιού, δόθηκε για την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 20:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου Στυλίδας.

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App