Α’ Φθιώτιδας: Το ευχαριστώ της Στυλίδας στο Γιώργο Κυριακίδη


Μετά την προσωπική ανακοίνωση του Γιώργου Κυριακίδη για την  αποχώρησή του από τον ΑΟ Στυλίδα, τόσο ο ΑΟΣ με ανακοίνωση, όσο και ο πρόεδρος Τάσος Πουρνάρας με προσωπική δήλωση, λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα παιδί της Στυλίδας, που  συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά

ΑΟ Στυλίς

«Η Διοίκηση του ΑΟ Στυλίδα, εκφράζει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» σε ένα δικό της παιδί, στον προπονητή Γιώργο Κυριακίδη για την προσφορά του στο σύλλογο.

Μαζί ζήσαμε μοναδικές χαρές και συγκινήσεις τα τελευταία δύο χρόνια, όπου συνέδεσε την παρουσία του με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον ΑΟΣ με ήθος, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και εργατικότητα, απέδειξε πως όλοι οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν.

Οι δρόμοι μας να χωρίζουν, όμως ο Γιώργος Κυριακίδης θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενείας του ΑΟ Στυλίδα.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Τάσος Πουρνάρας        Μπαλατσός Γιώργος


Τάσος Πουρνάρας

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App