Α’ Φθιώτιδας: Αρχίζει την διάθεση των διαρκείας η Αταλάντη


Ο ΑΠΟ Αταλάντη ανακοίνωσε πως από αύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου, αρχίζει η διάθεση των καρτών διαρκείας και καλεί  τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας να την ενισχύσουν.

Αναλυτικά

ΑΠΟ Αταλάντη

Ο Α.Π.Ο. »ΑΤΑΛΑΝΤΗ» γνωστοποιεί πως από αύριο Παρασκευή 29/06/2018 θα τεθούν προς διάθεση οι κάρτες διαρκείας περιόδου 2018 – 2019 που περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Συλλόγου σε πρωτάθλημα & κύπελλο.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν (και) στο χώρο του ποδοσφαίρου, η τιμή παρέμεινε ιδιαίτερα προσιτή, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα της πόλης μας.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App