ΕΣΠΕΚΕΛ: Μάνα και κόρη στο παρκέ για τον Δαφνησιακό


Είναι από τις μοναδικές φορές και υπέροχες στιγμές του αθλητισμού, όπου ένας γονέας συναντά και γίνεται συμπαίκτης με το παιδί του.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Δαφνησιακού Αρκίτσας, όπου η μητέρα είναι συμπαίκτρια με την κόρη και όχι μόνο αυτό, αλλά πρωταγωνιστούν στις επιτυχίες της ομάδας.

Πρόκειται για την Έφη Παπαϊωάννου, η οποία είναι προπονήτρια και παίκτρια του Δαφνησιακού, έχοντας συμπαίκτρια την κόρη της Χριστίνα Σακαρέλου.

Ο Δαφνησιακός συμμετέχει στο Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ και τα πηγαίνει περίφημα, μιας και έχει περάσει τις πρώτες δύο φάσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Διόνυσος Αμφίκλειας-Δανφησιακός Αρκίτσας 0-3

Αίας Μαλεσίνας-Δαφνησιακός Αρκίτσας 2-3

Δαφνησιακός Αρκίτσας-Αντίκυρα 3-1

Μεδεών-Δαφνησιακός Αρκίτσας 0-3

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App