ΕΣΚΑΣΕ: Νέος πρόεδρος ο Χάρης Μελετίου


Αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία το νέο Δ.Σ. της Ένωσης έκανε την πρώτη μίνι συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα, με τον Χάρη Μελετίου να εκλέγεται ομόφωνα εκ νέου πρόεδρος της Ένωσης!

Ο Αντώνης Κανέλλος είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ ενώ ο Αλέξανδρος Θεοδώρου που αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους θα είναι το νέο μέλος της Ένωσης σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό σχήμα μαζί επίσης με τον Θοδ. Λαμπράκη.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μελετίου Χάρης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κανέλλος Αντώνης

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βυλλιώτης Γιώργος

ΤΑΜΙΑΣ: Αλογοσκούφης Χρήστος

ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαρατσής Γιώργος

ΜΕΛΗ: Θεοδώρου Αλέξανδρος

Αλεξίου Γιάννης

Μανωλόπουλος Παναγιώτης

Μπρούζος Βαγγέλης

Μπάκας Ντίνος

Λαμπράκης Θοδωρής

Μέσα στις επόμενες μέρες στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το ζήτημα των play-out για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ που τέθηκε στο συμβούλιο από τον Αλ.Θεοδώρου.

Επίσης, θα αποφασιστεί για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αν οι ομάδες στους ομίλους της Β’ ΕΣΚΑΣΕ θα παραμείνουν 10 ή θα γίνουν 8.

 

πηγή: eviabasket.gr

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App