Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ανανέωσε με Θεοφανόπουλο η Αναγέννηση Μαλεσίνας


Ανανέωσε η Αναγέννηση Μαλεσίνας με τον Λουκά Θεοφανόπουλο.
Ο νεαρός play-maker από την Αταλάντη, μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε, ανάγκασε του ιθύνοντες της Αναγέννησης να πιστέψουν σ’ αυτόν και να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη Μαλεσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Α.Σ Αναγέννηση Μαλεσίνας

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λουκά Θεοφανόπουλο!
Ο Λουκάς ο οποίος διακρίθηκε για το ταλέντο, την αγωνιστική προσφορά αλλά και το ήθος του, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.
Λουκά, ο σύλλογος μας σου εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια, με υγεία και να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου!!!

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App