ΕΠΣ: Προετοιμάζεται η Μικτή Ομάδα ΕΠΣ Φθιώτιδας


Προετοιμάζεται η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαιριστών ΕΠΣ Φθιώτιδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Αποστόλου, εν όψει του φιλικού αγώνα που θα δώσει το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου με την Εθνική Ενόπλων.
Στην ομάδα αυτή θα συμμετέχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα, αποτελεί τον προπομπό της Μικτής Ομάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, γνωστή και ως Region Team, η οποία θα αρχίσει να σχηματίζεται και πάλι από τον Γιάννη Αποστόλου και θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα, το Region Cup.
H Region Team αποτελείται μόνο από ποδοσφαιριστές που δεν υπήρξαν ποτέ επαγγελματίες, δηλαδή ερασιτέχνες.

Να θυμίσουμε πως η Region Team της ΕΠΣ Φθιώτιδας, το 2010 είχε αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Τελική Φάση στη Μάλτα, απ’ όπου συμμετείχαν οι αντίστοιχες ομάδες από άλλες χώρες.

Η πρώτη προπόνηση έγινε σήμερα το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας και τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν ο προπονητής της Μικτής Ομάδας, Γιάννης Αποστόλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης, όπου και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές τόσο για το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων, όσο και για τη δημιουργία της Region Team.

Αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου, η αποστολή και οι εκλεκτοί του Γιάννη Αποστόλου είναι οι:

Τερματοφύλακες
Καραμανώλης Γιάννης (Άρης Αγ. Κων/νου)
Κοκονδύνης Σπύρος (Μαλεσίνα)
Γιολδάσης Ντίνος (Ευρυτανικός)

Αμυντικοί
Λάππας Νίκος (Καλαπόδι)
Αναστασίου Νίκος (Ευρυτανικός)
Στυλιανός Χρήστος (Ευρυτανικός)
Μακρόπουλος Βαγγέλης (Δάφνη Λιβανατών)
Καραπέτσας Γιώργος (Στυλίδα)
Σπυριδάκης Δήμος (Καλαπόδι)
Κουφιώτης Αλέξανδρος (Στυλίδα)
Ταμάμης Ηλίας (Αταλάντη)
Ξηρομερίτης Γιιώργος (Νέο Κρίκελλο)

Μέσοι
Αντωνόπουλος Γιάννης (Αστέρας Ιτέας)
Λάππας Γιάννης (Καλαπόδι)
Παπαναστασίου Δημήτρης (Καλαπόδι)
Παπανάγνος Παναγιώτης (Ευρυτανικός)
Παπανικολάου Γιώργος (Οπούντιος Μαρτίνου)
Γκριτζάπης Γιάννης (Αταλάντη)
Κακάβας Γιάννης (ΑΠΟΚ Βελούχι)

Επιθετικοί
Καραλής Γιάννης (Στυλίδα)
Μπουγιώτας Μίλτος (Καλαπόδι)
Μαλισσόβας Κώνσταντίνος (Αστέρας Ιτέας)
Αλεξίου Χρήστος (Αστέρας Ιτέας)
Αντωνίου Γιάννης (Αστέρας Ιτέας)
Κωνσταντίνου Ζήσης (Αταλάντη)

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App