ΕΠΣ: Ολοκληρώθηκε η Αναθεωρητική Σχολή Προπονητών στη Λαμία


Ολοκληρώθηκε με πλήρη συμμετοχή, η Αναθεωρητική Σχολή επέκτασης ταυτοτήτων των προπονητών ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12 και 13 Ιουλίου στη Λαμία.

Τη Σχολή διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Φθιώτιδας και συμμετείχαν προπονητές του νομού, αλλά και των όμορων νομών Ευρυτανίας και Φωκίδας.

Τις δύο ημέρες που διήρκεσε  η Σχολή, το θεωρητικό κομμάτι πραγματοποιήθηκε στο μικρό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λαμίας, ενώ το πρακτικό κομμάτι στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, ο οποίος χαρακτήρισε τη Σχολή «άκρως ικανοποιητική» και από την ΕΠΟ παραβρέθηκαν οι Εκπαιδευτές, Μιχάλης Μητροτάσιος και Γιάννης Βονόρτας.

Η Σχολή αφορούσε προπονητές κατόχους Διπλωμάτων Uefa A’ και Uefa B’ και σύμφωνα με τις δηλώσεις θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο Σχολή Προπονητών Uefa C’ στη Λαμία.

Θυμίζουμε ότι υποχρέωση συμμετοχής είχαν όλοι οι προπονητές (µε δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α΄-Β΄, πιστοποίηση ΟΥΕΦΑ Α΄-Β΄, εξομοιωμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής µε ειδικότητα ποδόσφαιρο, προπονητές πριν του έτους 1998 µε δίπλωμα αναθεωρημένο), που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητών μέχρι 31-12-2017. Όσοι προπονητές παρακολουθήσουν τις εν λόγω αναθεωρητικές σχολές θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν ταυτότητα τριετίας (2018-2021) και προφανώς να εργαστούν σε σωματεία.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App