ΕΠΣ Καρδίτσας: Η Δόξα Μητρόπολης Πρωταθλήτρια για την ώρα


Η Δόξα Μητρόπολης θα είναι η Πρωταθλήτρια ομάδα που θα προβιβαστεί την ΕΠΣ Καρδίτσας στη Γ’ Εθνική και θα  βρεθεί αντίπαλος με τη Στυλίδα, μετά την απόρριψη της καταγγελίας του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας του προέδρου κου Παλάσκα, μετά την… διαιτησία που γέλασε όλη η Ελλάδα στον αγώνα play-off Απόλλων Μακρυχωρίου-Δόξα Μητρόπολης 2-3, έχει και την… κορυφαία  Πειθαρχική Επιτροπή να απορρίπτει ενστάσεις μετά από 25 ημέρες, υπέρ των ομάδων που χρησιμοποιούν παράνομα ποδοσφαιριστές, βάση του άρθρου 19 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος στην Α’ Καρδίτσας!!

Σημειωτέον πως τα play-off, έχουν τελειώσει εδώ και 17 ημέρες…

Όλα όμως θα κριθούν στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αν και εφόσον ασκήσει έφεση ο Απόλλων Μακρυχωρίου.

Δείτε την… αναλυτική απόφαση

«Με την υπ. αριθμ. 4/2018 απόφαση της η Πειθαρχική Επιτροπή απορρίπτει την καταγγελία του Σωματείου Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ κατά του Σωματείου Α.Ο ΔΟΞΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ«.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή
ΤΕΓΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App