ΕΠΣ Φωκίδας: «Πάσα στα θρανία» της Γραβιάς


Την καθιερωμένη επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς, πραγματοποίησε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος, με κλιμάκιο προπονητών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στα θρανία» της ΕΠΟ.

Το κλιμάκιο στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς υποδέχθηκε ο Διευθυντής, Γιώργος Ντζιαβίδας (γνώριμος με την ενασχόληση του με το ποδόσφαριο ως πρόεδρος στην ομάδα Θύελλα Ροδωνιάς), το διδακτικό προσωπικό, η αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών Μαρία Ανδρεοπούλου και από την ΕΠΣ Φωκίδας ο γενικός γραμματέας Διονύσης Παπαδόπουλος.
Το παρών επίσης έδωσε και ο γυμναστής του 3ου Δημ. Σχολείου Άμφισσας, Γιάννης Μαρκοδήμος, ο οποίος είναι προπονητής στην Ακαδημία 94 και πρώην Ενωσιακός προπονητής.

Συνοδευόμενος από τους Ενωσιακούς προπονητές της ΕΠΣ Φθιώτιδας ο κος Γεωργόπουλος, Νίκο Τσικρά και Θανάση Νεοχωρίτη, από κοινού ανέπτυξαν στα παιδιά τις ευγενής αξίες του αθλήματος, θέματα διατροφής, ασκησειολογίας και ψυχολογίας.
Μάλιστα τα παιδιά έλαβαν μέρος και σε παιχνίδι παντομίμας ποδοσφαίρου αλλά και σταυρόλεξου, με τα αρχικά γράμματα της λέξης Π-Ο-Δ-Ο-Σ-Φ-Α-Ι-Ρ-Ο να γράφουν συνδυαστικές λέξεις για το άθλημα.

Μια έκπληξη όμως περίμενε τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης του Σχολείου και με μεγάλη χαρά τα παιδιά υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του ΠΑΣ Λαμία, τον Διευθύνων Σύμβουλο Σάκη Τσικνή και τους ποδοσφαιριστές, Ανέστη Αναστασιάδη και Μάρκ Ασίγκμπα, όπου τους απηύθυναν ερωτήματα, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Μάλιστα στο άριστο κλίμα και στην ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπήρξε στο Σχολείο της Γραβιάς, ο κος Γεωργόπουλος παράκουσε και βάπτισε τον Μάρκ Ασίγκμπα, Μάκη, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας μαθητής που θέλει να γίνει αθλητικογράφος, δείχνοντας πως έχει πολλές γνώσεις για την ηλικία του και έκανε ερωτήσεις κατά ριπάς στους δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας.

Επίσης καταχειροκροτήθηκε η δασκάλα με καταγωγή από τη Λάρισα, η οποία δήλωσε πως η αγαπημένη της ομάδα είναι η ΑΕΛ, τη στιγμή οι ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης υπερίσχυαν κατά κράτος στους παρευρισκόμενους.

Τέλος στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα, μπλουζάκια, μπάλες και μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και αυτά ανταπέδωσαν με δώρα χειροτεχνίας, μια χρωματιστή ελληνική σημαία και ένα κύπελλο, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον κο Γεωργόπουλο.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App