ΕΠΣ Φωκίδας: Ο Οδυσσέας Κωτσαδάμ στον Ησαϊα Δεσφίνας


Την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Οδυσσέα Κωτσαδάμ, ανακοίνωσε ο Ησαϊας Δεσφίνας.

Αναλυτικά

ΑΣ Ησαϊας Δεσφίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Ησαΐα Δεσφίνας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το προπονητή Οδυσσέα Κωτσαδάμ.

Ο Α.Σ. Ησαΐας θα είναι η 6η ομάδα του νέου μας προπονητή, ο οποίος έχει καθίσει στο πάγκο ιστορικών ομάδων όπως του Παναλίαρτου, της Αταλάντης, του ΠΑΟ Κυριακίου, του Ελατειακού και του ΠΑΟ Κοκκίνου στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ησαΐα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App