ΕΠΣ Ευρυτανίας: «Πάσα στα θρανία» του Καρπενησίου


Photos: Δημ. Κολλημένος

Την καθιερωμένη επίσκεψη του προγράμματος «πάσα στα θρανία» της ΕΠΟ, πραγματοποίησε κλιμάκιο σε Δημοτικά Σχολεία του Καρπενησίου, όπου το παρών έδωσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος.

Τον Βασίλη Γεωργόπουλο συνόδευσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, ενώ στο Καρπενήσι τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής των Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου.

Η ανταπόκριση των παιδιών στα Δημοτικά Σχολεία Καρπενησίου ήταν πολύ μεγάλη από τα παιδιά, όπου ο κος Γεωργόπουλος μίλησε για τα ιδανικά που πηγάζουν από το ποδόσφαιρο και μοιράστηκαν σχολικά εγχειρίδια και μπλούζες με το λογότυπο του προγράμματος, ενώ στις σχολικές μονάδες προσφέρθηκαν μπάλες για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους δράσεων και συμβολικά από μια φανέλα της Εθνικής Ομάδας.

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App