ΕΠΣ: Με επιτυχία η 5η Περιφερειακή Συνάντηση της ΕΠΟ στη Λαμία


Στην Κεντρική Ελλάδα και στην πόλη της Λαμίας, χτύπησε σήμερα η καρδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς εκπρόσωποι από 9 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις από τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, έδωσαν το παρών στην η 5η Περιφερειακή  Συνάντηση της ΕΠΟ του Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Η Συνάντηση είχε δύο σκέλη, το πρώτο ήταν Προπόνηση Αναπτυξιακού Χαρακτήρα και έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή, όπου 25 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων από τους 9 νομούς(περίπου 3 ανά νομό), πραγματοποίησαν προπόνηση και αγώνα υπό τις οδηγίες των Ενωσιακών Προπονητών της ΕΠΣΦ, Θανάση Νεοχωρίτη και Νίκο Τσικρά, ενώ την επίβλεψη είχαν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές της Εθνικής Ελλάδας, Μπάμπης Ζελενίτσας και Θόδωρου Ελευθεριάδη.
Στο Ενωσιακό γήπεδο βρέθηκαν και οι εκλέκτορες-προπονητές από τις Αντίστοιχες ΕΠΣ.

Το δεύτερο σκέλος της Συνάντησης ήταν η παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Λαμίας, όπου ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ, Κώστας Σακελλάρης, υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της ΕΠΟ και τους ενδιαφερόμενους της Συνάντησης, προπονητές, παράγοντες και εκπροσώπους των ΕΠΣ.
Το παρών έδωσε και ο Γενικό Γραμματέας της Ομοσπονδία Ελλήνων Προπονητών Γιάννης Καντάς, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.
Στο πάνελ από πλευράς Ομοσπονδίας πέραν των κ.κ Ζελενίτσα(Διευθυντής Ανάπτυξης) και Ελευθεριάδη(Συντονιστής Ανάπτυξης), εμπλουτίστηκε με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Εθνικής Νεανίδων Αντώνη Πριόνα και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή και  Υπεύθυνο Στρατηγικής Ανάπτυξης Κώστα Τσάνα.

Στην παρουσίαση αναπτύχθηκαν οι πυλώνες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου:
1. οι εκδηλώσεις grassroots, άνοιγμα στην  κοινωνία, βελτίωση ακαδημιών.
2. γυναικείο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας.
3. δομή εθνικών ομάδων, μικτών ομάδων και περιφερειακών πρωταθλημάτων.
4. σχολές και εκπαίδευση των προπονητών.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησαν ερωτήματα από το κοινό, καθώς ήταν έκδηλο το ενδιαφέρον τους για τις βάσεις και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη συζήτηση να διαρκεί περίπου 2,5 ώρες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΙ

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App