ΕΠΣ: Η Αταλάντη φιλοξενεί το Regions Cup


Την 3η Αγωνιστική του Κυπέλλου Regions Cup, ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Εύβοιας, φιλοξενεί το Στάδιο της Αταλάντης, μια συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 του μήνα και η ΕΠΟ  όρισε νέα ημερομηνία.
Για την αναμέτρηση αυτή σας είχαμε ενημερώσει σχετικά ΕΔΩ

Αναλυτικά

Με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ο προγραμματισμένος αγώνας της 16/05/2018 για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Regions’ Cup μεταξύ των ομάδων Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 09/05/2018 και ώρα 17.00 στο γήπεδο ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον ανωτέρω αγώνα ελεύθερη.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App