Επιστρέφει στη Λαμία ο «Λόρενς» της Θράκης


Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Λόρενς Ταμάμης, αποχαιρέτησε τους φίλους του στον ΠΑΟΚ Κόσμιου και στην Κομοτηνή και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη.
Ο Λαμιώτης στόπερ, στα 4 χρόνια σπουδών στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κόσμιου στη Γ’ Εθνική και στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, είχε γεμάτες χρονιές και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος, παίρνοντας πολύ καλές έως εγκωμιαστικές κριτικές.
Έτσι στις άριστες σχέσεις που δημιούργησε και τις αδελφικές φιλίες, τους αποχαιρέτησε όλους, δείχνοντας πως το Κόσμιο έγινε το χωριό του.
Ο αποχαιρετισμός του Λόρενς:
«Οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν… 4 όμορφα χρόνια σε αυτήν ομάδα που πραγματικά Λυπάμαι που την αποχαιρετάω… συμπαίχτες που γίνανε αδέρφια διοίκηση που έγινε οικογένεια και γήπεδο που έγινε σπίτι… σας ευχαριστώ για όλα! Το Κόσμιο έγινε το χωριό μου!»


Με το πέρας των σπουδών του, έκανε πρακτική ειδικευόμενος ως προπονητής ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
Να θυμίσουμε πως ο Λόρενς Ταμάμης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στον Ανδρούτσο Γραβιάς, ενώ μετέπειτα έκανε το μεγάλο βήμα και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης(Κ17, Κ20).
Με την είσοδό του από τις Πανελλήνιες εξετάσεις στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ Κόσμιου.

πηγή: thrakisports.gr

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App