«Έπαιξαν για τον συνάνθρωπο» η Μικτή Φθιώτιδας και ο Φωκικός (photos)


*Φωτογραφίες: Μαρία Παληαλέξη – Ηλίας Ζαχάρης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Ν. Σαφάκας» της Ανθήλης, το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για έναν ποδοσφαιράνθρωπο της τοπικής κοινωνίας της Λαμίας, μεταξύ της Μικτής Φθιώτιδας και του Φωκικού.

Η όλη διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας και του Δήμου Λαμίας,ενώ οι ομάδες έδειξαν τον ανθρώπινο πρόσωπο της προσφοράς με την ανταπόκρισή τους, αλλά και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, αψήφισαν τη ζέστη και έδειξαν την ευαισθησία τους σένα έναν γνώριμο συνάνθρωπό τους.

Για την ιστορία το φιλικό έληξε με σκορ 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι και να χάνουν πολλές ευκαιρίες.

Για τη Μικτή Φθιώτιδας, ήταν ένα ακόμη φιλικό μετά από αυτό στον Άγιο Κωνσταντίνο με την Εθνική Ενόπλων, ενώ ο Φωκικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας, της Φθιώτιδας και της Λάρισας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Παπακωνσταντίνου και Καλύβα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Μικτή Φθιώτιδας (Γ. Αποστόλου): Γιολδάσης, Αναστασίου, Καραπέτσας, Σπυριδάκης, Κουφιώτης Α, Παπανάγνος, Καραλής, Βαρυπάτης, Μπουγιώτας, Παπαναστασίου, Κακάβας.
Έπαιξαν και οι: Κοκονδύνης, Καραμανώλης, Στυλιανός, Μιμηγιάννης, Ταμάμης, Ξηρομερίτης, Αλεξίου,Παπανικολάου.

Φωκικός (Γ. Λύτρας): Αλεξανδρής, Κουβέλης, Ζγουρός, Κοτσάι, Κουρέλης, Ζαχαρόπουλος, Κωτίτσης, Τσώκος, Μεγάλος, Ταμπάκης, Κασάπας.
Έπαιξαν και οι: Δήμου, Κυρίτσης, Χριστοδούλου, Κρικέτος, Λίκα, Λικομέντι, Κούτρης.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App