‘Ενδον: έπιπλο-ύφασμα-διακόσμηση


Εάν δημιουργείτε έναν νέο χώρο κατοικίας, εργασίας ή τον ανανεώνεται, το κατάστημα Ένδον στη Λαμία, Βενιζέλου 16, καλύπτει και τους πλέον απαιτητικούς.

Εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες προτάσεις και επιταγές της μόδας στο έπιπλο και τα υφάσματα επιπλώσεων, με μοντέρνα και κλασικά έπιπλα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής, στο κατάστημα Ένδον θα βρείτε την ποικιλία που θέλετε.

Υφάσματα επιπλώσεων κάθε είδους σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να ντύσετε το σαλόνι σας και να ανανεώσετε τους καναπέδες σας και κάθε χώρο σας.

Επιλεγμένα για κάθε στυλ και γούστο, για να δημιουργήσετε μοναδικά καθιστικά, σαλόνια, πολυθρόνες, σκαμπό, καρέκλες τραπεζαρίας, μπερζέρες, ανάκλιντρα, ριχτάρια ή μαξιλάρια. Ανανεώστε τη διακόσμηση του σαλονιού, της τραπεζαρίας, της κουζίνας, του υπνοδωματίου σας, του γραφείου σας ή του καταστήματός σας.

Με την ανανεωμένη και πλούσια συλλογή επίπλων και υφασμάτων μπορείτε να ντύσετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας χώρους.

Η εμπειρία μας είναι τέτοια, που θα σας βοηθήσει να στολίσετε, να διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε με επαγγελματική ματιά και επιμέλεια το χώρο που εσείς θέλετε.

Το Ένδον θα το βρείτε Λαμία στην οδό Βενιζέλου 16, τηλ. 22310 21842

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App