Έκοψε την πίτα του ο Α.Σ. «Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα»


Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Τάε Κβο Ντο «Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα», στη Β’ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας στο 1ο ΕΠΑΛ.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης, η Δασκάλα του Συλλόγου, Λιτοπούλου Ιωάννα, υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους, προλόγισε  και διηύθηνε την άκρως αθλητική εκδήλωση στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, όπου πέραν της κοπής της πίτας, έγινε επίδειξη του αθλήματος, καθώς και βραβεύσεις με απονομές στους αθλητές του συλλόγου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

photos: Φ. Σκαρλάτου

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App