Β΄ Φθιώτιδας: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η Ηράκλεια


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  7/8-10 έχει οριστεί να αρχίσει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας. Ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα από κάποιες ομάδες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του και δυστυχώς δεν θα πάρουν μέρος. Μία από αυτές είναι και η Ηράκλεια που μετά από 36 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα δεν θα συμμετέχουν στο φετινό.

Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη στη διοργανώτρια ΕΠΣ Φθιώτιδας οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί αλλά και λόγοι έλλειψης συμπαράστασης από παράγοντες και μέλη του συλλόγου. Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Γεωργούσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εξάντλησε όλα τα μέσα που διέθετε να αποφευχθεί η αποχώρηση αλλά αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό μιας και κανείς δεν εξέφρασε ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αποχώρησης της Ηράκλειας από το πρωτάθλημα όπως στάλθηκε στην ΕΠΣ Φθιώτιδας:

«Κύριε Πρόεδρε

Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω την μη κάθοδο της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας. Μετά από 36 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αδυνατούμε συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι λόγοι είναι αρκετοί και αφορούν κατά κύριο λόγο την μη συμπαράσταση από άλλους παράγοντες και μέλη της ομάδας, καθώς και οικονομικοί, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης που επικρατεί σε όλους τους τομείς.
Είναι γνωστό ότι επί 11 χρόνια, σαν πρόεδρος, εξάντλησα όλα τα δυνατά μέσα που διέθετα, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον, με αποτέλεσμα να πάρω την απόφαση αυτή.
Σημειώνεται ότι δύο Γεν. Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν για εκδήλωση ενδιαφέροντος από άλλα πρόσωπα, απέβη άκαρπη.

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος
Γεωργούσης Αθανάσιος»

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App