Αυτοκίνητο: Άρχισε η Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων BMW


Άρχισε η Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων BMW, σήμερα Σάββατο 10 και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 11 Ιουνίου, στην περιοχή της Στυλίδας στο κάμπιγκ Ιντερστέισον.

Πλήθος κάτοχοι αυτοκινήτων, φίλοι της μάρκας αλλά και λάτρεις του αυτοκινήτου γενικότερα, έδωσαν το παρών, είδαν και απαθανάτισαν τα μοναδικά αυτοκίνητα της εταιρείας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται αύριο και να τονίσουμε πως ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η μέρα Σάββατο (10/6)

10:00 – 13:00 Άφιξη οχημάτων/πληρωμάτων και εγκατάσταση στον χώρο
13:00 – 14:00 Καταμέτρηση και αρίθμηση οχημάτων/πληρωμάτων με το αναγνωριστικό αυτοκόλλητο της Πανελλήνιας από την διοργάνωση
14:00 – 17:00 Αναγκαστική κατάκλιση (κανόνες camping), φαγητό ξεκούραση
17:00 – 19:00 Απογευματινό καφεδάκι, μπάνιο, ελεύθερη δραστηριότητα στον χώρο του camping
19:00 – 21:00 Παιχνίδια/ομαδικές δραστηριότητες και ήρεμη διασκέδαση στην παραλία του camping υπό τους ήχους του dj της διοργάνωσης
21:00 – 23:00 Live ελληνική μουσική στο εστιατόριο του camping κάτω από το φως των αστεριών

2η μέρα Κυριακή (11/6)

10:00 Πρωινό ξύπνημα με καφεδάκι στην παραλία ατενίζοντας τα νερά του Μαλιακού
10:15 – 12:00 Δηλώσεις συμμετοχής για τα διάφορα παιχνίδια που θα διοργανωθούν.
12:00 – 13:00 Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον ΕΕΕΠΦ ΛΑΜΙΑΣ
13:00 – 13:45 Επίδειξη Taekwondo από τον σύλλογο ΖΕΥΣ
14:00 Καλλιστεία οχημάτων και απονομές αναμνηστικών δώρων
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Όποιος επιθυμεί μπορεί να μην συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα και να ακολουθήσει το δικό του,
εκτός από τα ωράρια δηλώσεων συμμετοχής σε παιχνίδια που γίνονται σε προκαθορισμένα σημεία, και συγκεκριμένες ώρες.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App