Αποπεράτωση στίβου και χλοοτάπητα στην Καμαρίτσα


Η παραλαβή του έργου «Αποπεράτωση στίβου και χλοοτάπητα» στο στάδιο της Καματίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 1.680.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2), παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων, Νίκου Σταυρογιάννη.

Στο στάδιο της Καμαρίτσας εκτός του Δημάρχου, βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Λαμιέων, Γιώργος Ζαγγανάς και Στέλιος Καραγιάννης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Θανάσης Κλειτσάκης

Παράλληλα και εκτός του έργου, ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες διαμόρφωσης των αποδυτηρίων συνολικού εμβαδού 120 τ.μ.

Από τον ερχόμενο μήνα, μετά και τις εργασίες ηλεκτροδότησης μέσω πυλώνων που έχουν προγραμματιστεί, το πλέον ασφαλές και ευρωπαϊκών προδιαγραφών ταρτάν θα δοθεί για προπονήσεις σε αθλητικούς συλλόγους και δημότες.

O εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Κλειτσάκης με τον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος και τους εκπροσώπους των Συλλόγων, θα καθορίσουν το τελικό πρόγραμμα λειτουργίας που θα ισχύσει από το μήνα Μάρτιο τόσο για τους αθλητές των συλλόγων όσο και για τους δημότες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμίας, Νίκος Σταυρογιάννης: «Το σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Καμαρίτσας παίρνει σιγά σιγά την τελική του μορφή! Από τον ερχόμενο μήνα, οι πόρτες του σταδίου της Καμαρίτσας ανοίγουν και το πλέον ασφαλές ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα είναι στη διάθεση των δημοτών και των αθλητικών μας συλλόγων. Ταυτόχρονα, θα υλοποιηθεί και η ηλεκτροδότηση του σταδίου, ώστε να είναι εφικτές και οι βραδινές προπονήσεις».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΕΙΤΣΑΚΗ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App