Γ’ Εθνική: Απέκτησε Λάιο, προώθησε Σφονδυλιά η Νίκη Βόλου


Την απόκτηση του 22χρονου δεξιού αμυντικού, Βασίλη Λάιου, ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ένας ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες της υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για μτον 18χρονο αμυντικό, Νίκο Σφονδυλιά.

Οι ανακοινώσεις της βολιώτικης ομάδας έχουν ως εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λάιο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Βασίλης Λάιος είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1995, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στον Αμπελωνιακό, στον Δωτιέα Αγιάς, στη Σπάρτη , στον ΑΟ Λουτράκι και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με την Νίκη Βόλου, ο Βασίλης Λάιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πως νιώθεις που θα αγωνίζεσαι την νέα σεζόν με τα τα χρώματα της Νίκης;
Είναι μεγάλη χαρά για μένα που θα φορέσω την φανέλα της ιστορικής Νίκης και είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό της και να βοηθήσω κι εγώ με την σειρά μου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;
Είμαι ένας νέος και φιλόδοξος ποδοσφαιριστής και όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω προσωπικά όνειρα και στόχους όμως προέχουν οι στόχοι και οι επιτυχίες της ομάδας.

Έχεις πάρει μια ιδέα από τον κόσμο της ομάδας. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις;
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Έτσι κι εμείς με την σειρά μας θα τους το ανταποδώσουμε όπως πρέπει.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σφονδυλιά για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1999 και προέρχεται απο τα σπλάχνα της ομάδας μας καθώς αγωνιζόταν με την ομάδα των Νέων Αθλητών.Ο Νίκος Σφονδυλιάς αποτελεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, γέννημα θρέμμα της Νίκης Βόλου, που η ομάδα μας εμπιστεύεται για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2017-2018.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App