Άλλη εικόνα το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας (photos)


*Φωτορεπορτάζ: Μαρία Παληαλέξη

Αισθητή ήταν η διαφορά του της εικόνας που παρουσίασε το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή, χθες (16/9) στον αγώνα του Πρωταθλήμτος Κ17 ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός, καθώς έγιναν από τους ανθρώπους της ΕΠΣΦ, οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνταν για να δείξει ένα αξιοπρεπές γήπεδο και να διεξαχθεί ένας αγώνας.

Συγκεκριμένα, στην αξιολόγηση-προπόνηση που έγινε πριν μία εβδομάδα (10/7) στο εν λόγω γήπεδο ως Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, η εικόνα με τα αγριόχορτα να είναι παντού μέσα στο γήπεδο, οι άγριες τριανταφυλλιές και θάμνοι να έχουν περιφράξει τους πάγκους και να μην μπορεί να καθίσει κανείς, αλλά και οι στοίβες από σκουπίδια που υπερκάλυπταν τους κάδους, θύμιζε τριτοκοσμικές καταστάσεις παρά γήπεδο πολιτισμένης και εξευγενισμένης χώρας.

Οι επισημάνσεις έγιναν και πραγματικά, χθες (16/9) στον αγώνα του Πρωταθλήματος Κ17 της Super Legue ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός,  η εικόνα ήταν παντελώς διαφορετική και όπως αρμόζει σε επίσημες εκδηλώσεις.

Οι ιθύνοντες-παράγοντες της ΕΠΣ Φθιώτιδας, είχαν καθαρίσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έως και πέντε μέτρα από την περίφραξη, αποψιλώθηκαν τα αγριόχορτα εντός του γηπέδου, κόπηκαν και κλαδεύτηκαν οι θάμνοι πέριξ των πάγκων, έγινε η αποκομιδή των σκουπιδιών, καθαρίστηκαν οι κάδοι και η καθαριότητα και το συμμάζεμα κυριαρχούσε παντού.

Επιτέλους έδειξε το Αθλητικό Κέντρο όπως και των άλλων νομών, γιατί ας μην ξεχνάμε είναι ένα γήπεδο που φιλοξενεί αγώνες από το Πρωτάθλημα της Super League, τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας, δοκιμαστικά ταλέντων ΠΑΕ και ομάδες που συμμετέχουν στα Τοπικά Πρωταθλήματα, αν μη τι άλλο θα έπρεπε οι εγκαταστάσεις να είναι ανθρώπινες και πολιτισμένες.

Μπράβο λοιπόν σε αυτή την κίνηση της ΕΠΣΦ και αναμένουμε συνέχεια τέτοιων κινήσεων, για να αποδώσουμε τα εύσημα σε ανάλογες ενέργειες. Εξάλλου σε επικοινωνία που είχαμε με το νέο πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Σακελλάρη μας είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν μόνο η αρχή… έπεται συνέχεια«!!

Πραγματικά το φωτορεπορτάζ «ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ» αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παρατηρήσεις μας.

Το γήπεδο πριν από μία εβδομάδα:

Το γήπεδο το Σάββατο 16/9:

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App