Α2 Βόλεϊ: Με φιλοδοξίες και αισιοδοξία ξεκίνησε η Φθία Λαμίας (photos)


 

Με φιλοδοξίες και όνειρα να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά στη φετινή Α2 Εθνική κατηγορία του Βόλεϊ Ανδρών, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (4/9) η ομάδα της Φθίας Λαμίας την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η λαμιώτικη ομάδα, θα επιστρέψει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, μετά από δύο χρόνια απουσίας (σ.σ.: είχε υποβιβαστεί τη σεζόν 2014-15) και φέτος θέλει να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση, όπως να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, στο πλαίσιο του 2ου Υποομίλου του Β’ Ομίλου, στον οποίο και θα αγωνίζεται και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί.

Φέτος στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας, θα βρεθεί ο πρώην αθλητής της ομάδας, Θοδωρής Παπαθωμόπουλος, ο οποίος θα επιχειρήσει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που θα στηρίζεται στην εμπειρία των παλιότερων αθλητών που γνωρίζουν καλά την ομάδα όπως και στις πολύτιμες υπηρεσίες των νέων αθλητών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Στην επίσημη «πρώτη» της Φθίας, το «παρών» έδωσαν 14 αθλητές εκ των οποίων οι 10 ήταν οι «παλιοί» και πιο συγκεκριμένα οι Δημουλάς, Καρβούνης, Γιαννέλης, Γαληρόπουλος, Αλεξόπουλος, Ράπτης, Μπελούμπασης, Μακρής, Τρούμπουλος και Κωσταράς ενώ τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας είναι οι Κοντοκώστας από τον ΣΠΑ Καρδίτσας, Κουκούλης από τον Νέστωρα Θεσσαλονίκης και Μελισσός από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμία. Στην ομάδα επέστρεψε επίσης, ο Θανάσης Καρμίρης.

 

*Φωτογραφίες: Μαρία Παληαλέξη

*Επιμέλεια Κειμένου: Κώστας Ιωάννου

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App