Α’ Φθιώτιδας: Υπέρ των δύο ομίλων ψήφισαν οι ομάδες


Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Φθιώτιδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα(16/6), οι ομάδες που απαρτίζουν και συμμετέχουν στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, ψήφισαν υπέρ των δύο ομίλων.
Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με ψήφους 12 υπέρ και 6 κατά, οι εκπρόσωποι των ομάδων έδωσαν το πράσινο φως στον καταρτισμό δύο ομίλων.
Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΦ, να ψηφιστεί και από τα μέλη του, όπως ορίζει η προκήρυξη.

Οι ομάδες που βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας είναι:

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑ
ΚΑΛΑΠΟΔΙ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΟΜΒΡΟΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
ΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ
ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

What others say about : Α’ Φθιώτιδας: Υπέρ των δύο ομίλων ψήφισαν οι ομάδες..


Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App