Α’ Φθιώτιδας: Συνεχίζουν τα Καμένα Βούρλα με νέο ΔΣ


Θα  συνεχίσει τελικά να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας η ομάδα των Καμένων Βούρλων, καθώς μετά την παραίτηση του προέδρου Βασίλη Ντάνου, υπήρξε συνεδρίαση και ανακατάταξη στο ΔΣ, το οποίο αποφάσισε την στήριξη στην ομάδα και την κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα στην Α’ Φθιώτιδας.
Προς στιγμήν αιωρήθηκε στον αέρα, πως η ομάδα της Λουτρόπολης θα αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα, ελεώ της τιμωρίας ενός παράγοντα και του προπονητή σε θέμα πλαστοπροσωπίας και με τον πρώην πρόεδρο να αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook «Τίτλοι τέλους για τον ΑΟΚΒ».
Όμως στην σημερινή συνεδρίαση, μετά την παραίτηση του Βασίλη Ντάνου, συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα το ΔΣ (που η θητεία του διαρκεί για 2 χρόνια) και πήρε τις παραπάνω αποφάσεις.
Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Κουτσαύτης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Κεφάλας Κωνσταντίνος
Ταμίας: Καταραχιάς Αχιλλέας
Γενικός Αρχηγός: Γκολφομήτσος Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας: Τσιτίνης Γεώργιος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντύπας Αντύπας
Αντιπρόεδρος Β’: Πλατανιάς Ιωάννης
Ταμίας Β’: Μπέλλης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας Β’: Φραντς Κωνσταντίνος
Δημόσιες Σχέσεις: Κονταξής Δημήτριος

Μέλη:
Τσάρας Κωνσταντίνος
Τσιτσιπάς Γεώργιος
Πενταλιός Ιωάννης
Πασάνος Παναγιώτης

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App