Α’ Φθιώτιδας: Στη Δόξα Μοσχοχωρίου οι Κ. Μαδούρας και Δ. Λέντας


Ακόμη δύο προσθήκες για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, πραγματοποίησε η Δόξα Μοσχοχωρίου.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Κώστα Μαδούρα από τον ΠΑΟΚ Κόσμιου και τον δεξιό οπισθοφύλακα Δημήτρη Λέντα από την Αγία Παρασκευή.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πλούσιο βιογραφικό με παραστάσεις από Γ’ Εθνική και την εμπειρία από τοπικό ποδόσφαιρο.

Who is who

Ο Κώστας Μαδούρας(20/5/1995) έχει αγωνιστεί:
Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, ΑΣ Λαμία, Αγρότης Λιανοκλαδίου, ΠΑΣ Λαμία, Δόξα Προσκυνητών, ΠΑΟΚ Κόσμιου.

 

Ο Δημήτρης Λέντας(22/12/1993) έχει αγωνιστεί:
Αίαντας Λαμίας, Έφηβοι Λαμίας, Αχιλλέας Δομοκού, Ολυμπιακός Λαμίας, ΑΟ Στυλίδα, Μαλεσίνα  2008, Αίολος  Καρπενησίου, Νίκη Αγίας Παρασκευής.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App