Α’ Φθιώτιδας: Στα Καμένα Βούρλα ο Γιάννης Καραγεώργος


Ενισχύεται η ομάδα των Καμένων Βούρλων μετά την απόφαση του νέου ΔΣ να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα στην Α’ Φθιώτιδας και ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Καραγεώργου από τον Φωκικό.
Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον ΑΟΚΒ, μιας και είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα της Λουτρόπολης στη Δ’ Εθνική Κατηγορία και αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη ενδυνάμωσης στο χώρο του κέντρου.
Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Καραγεώργος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Αίαντα Λαμίας, Αθηναϊκό, Καμμένα Βούρλα, Ανδρούτσο Γραβιάς, Ολυμπιακός Λιοσίων και Φωκικό.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App