Α΄ Φθιώτιδας: Η παράδοση του γηπέδου του Ν. Κρικέλλου (photos-video)


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17/6 δια χειρός του  Δημάρχου του Δήμου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρογιάννη  η παράδοση του ανακαινισμένου γηπέδου του Νέου Κρικέλλου στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Νέου Κρικέλλου, Γιώργο Χαντζή και στους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονταν διαρκώς δίπλα στις εργασίες που γινόταν για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής ανάμεσα στους οποίους και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λάμπρου, δεσμεύτηκαν για την συνέχιση των έργων και τη στήριξη του αθλητισμού της περιοχής τόσο με την κατασκευή κερκίδων στο συγκεκριμένο γήπεδο όσο και με τη βελτίωση και άλλων αγωνιστικών χώρων στο Δήμο.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση του τουρνουά των Ακαδημιών που συνδιοργάνωσαν η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου με τον Δήμο Λαμιέων με τη συμμετοχή της τοπικής ομώνυμης Ακαδημίας, της Ακαδημίας του Αγίου Κωνσταντίνου, της Ακαδημίας του Αίαντα Λαμίας και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας.

Δεκάδες παιδιά με τους συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να χαρούν την κυριακάτικη μέρα τους σε ένα γήπεδο «χαλί» και με την απαραίτητη όαση δροσιάς με το ψυγείο με τα νερά και τα αναψυκτικά που φρόντισαν οι άνθρωποι του Νέου Κρικέλλου να παρέχουν στους συμμετέχοντες.

Δείτε τι δήλωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης και ο Πρόεδρος του Νέου Κρικέλλου κ. Γιώργος Χαντζής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παράδοση:

**Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τα φιλικά παιχνίδια όλων των Ακαδημιών

 

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App