Α΄ Φθιώτιδας: Ανακοίνωση του Προέδρου του Νέου Κρικέλλου


Ο πρόεδρος του Νέου Κρικέλλου, Γιώργος Χαντζής, με μια ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Φθιώτιδας τη φετινή σεζόν και χαρακτήρισε τη χρονιά για τη δική του ομάδα άκρως επιτυχημένη, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στη φετινή προσπάθεια και ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα, το τα φιγουράρει η ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τη Διοίκηση και τα μέλη της ΕΠΣ Φθιώτιδας για την άψογη διοργάνωση των πρωταθλημάτων και ειδικά της Α΄ κατηγορίας που ήταν από τα πιο δύσκολα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που έχω να θυμάμαι από τα προηγούμενα χρόνια. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την ομάδα της Στυλίδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α΄ Φθιώτιδας που η επιτυχία αυτή, ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και να της ευχηθώ καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική και να πετύχει τους στόχους που θα βάλει τη νέα χρονιά. Τέλος, να συγχαρώ την ομάδα του Καλαποδίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου για την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου.
Όσον αφορά τώρα την ομάδα του Νέου Κρικέλλου πρέπει να πω ότι η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, όπως είπα και στην αρχή της σεζόν οι στόχοι ήταν υψηλοί, δηλαδή να είμαστε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι αρχικοί στόχοι ήταν η 5η ή η 6η θέση και αν ήταν δυνατόν να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Τελικά κατακτήσαμε την 7η θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από την 6η που κατέχει η πάρα πολύ καλή ομάδα των Λιβανατών. Ήμασταν ανταγωνιστική ομάδα και παίξαμε στα ίσια όλες τις ομάδες και αν μια ομάδα μπορεί να πει ότι θα μπορούσε να κερδίσει τη Στυλίδα, αυτή θα ήταν το Νέο Κρίκελλο. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι η ομάδα μου τις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές του δεύτερου γύρου παρέμεινε αήττητη που κι αυτό αποτελεί ένα ρεκόρ για το Νέο Κρίκελλο.
Θα ήθελα λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες του Κρικέλλου για τη βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα. Να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιάννη Αποστόλου, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους παίκτες της ομάδας για την ανταγωνιστικότητα που έδειξαν όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους χορηγούς και γενικά σε όλους όσοι βοήθησαν φέτος την ομάδα. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το φθιωτικό ποδόσφαιρο, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, γυμναστές, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γιατρούς, φιλάθλους, χορηγούς και όλο τον κόσμο και να τους ευχηθώ καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω απ’ όλα και καλή δύναμη για τη νέα σεζόν

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App