38 Ενώσεις στο κάλεσμα Γραμμένου-Τι αποφάσισαν


Τριάντα οκτώ Ενώσεις έδωσαν το παρών στην συνάντηση στην Θεσσαλονίκη υπό τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Στις συζητήσεις που υπήρξαν οι Ενώσεις συμφώνησαν να περάσει η τροποποίηση για να ψηφίζει ένας εκπρόσωπος από κάθε Ένωση και όχι τρεις, όπως ήταν πριν.
Επίσης επήλθε συμφωνία να είναι 15 μελών το Δ.Σ. της ΕΠΟ(σ.σ ακόμη και 17) και όχι 21.

Κυρίως οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ξεκαθάρισαν πως η FIFA θα είναι εκείνη που θα κρίνει το πως θα πρέπει να καταρτιστεί το νέο Δ.Σ. και το όποιο πλαίσιο αλλαγών.
Ο Βαγγέλης Γραμμένος που μίλησε στις Ενώσεις, ενημέρωσε για τα πάντα τα σχετικά για τις επαφές με FIFA / UEFA / ΠΔΕ – ΕΠΟ και Πολιτεία και Βασιλειάδη.

Οι 38 Ενώσεις που ήταν στην συνάντηση στην Θεσσαλονίκη ανέφεραν πως πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις και οι απαιτούμενες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για να γίνουν μέσα στον Ιούλιο οι εκλογές στην ΕΠΟ.

Στην συνάντηση αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Να δοθεί αρνητική απάντηση στη FIFA για τη δημιουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η αιτιολογία είναι ότι η Σούπερ Λίγκα θα εκπροσωπείται με πέντε μέλη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και θα μπορεί μέσω αυτών να εκφράσει τις θέσεις της για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η αρνητική απάντηση, όπως ειπώθηκε, θα παραμείνει ακόμα κι αν η FIFA απειλήσει με Grexit!

β) Να γίνει δεκτή η «επιτροπή παρακολούθησης» που θα διοριστεί από τη FIFA με την προϋπόθεση ότι όλα τα έξοδα που την αφορούν θα βαραίνουν τη FIFA.

γ) Να γίνει δεκτή η πρόταση για μία ψήφο σε κάθε Ένωση και σε κάθε ΠΑΕ Της Σούπερ Λίγκας στη ΓΣ της ΕΠΟ.

δ) Να γίνει δεκτή η πρόταση για 17μελή Εκτελεστική Επιτροπή αντί για 21μελή που είναι σήμερα.

Στη συγκέντρωση εκπροσωπήθηκαν οι Ενώσεις: 1)Αθήνας 2) Ανατολικής Αττικής,  3)Αργολίδας 4)Αιτωλοακαρνανίας 5)Βοιωτίας 6)Αχαΐας 7)Δράμας 8)Δωδεκανήσων 9) Ευρυτανίας 10)Ζακύνθου 11)Ημαθίας, 12) Πιερίας 13)Πρέβεζας 14) Σέρρες 15) Σάμος  16)Φλώρινας 17)Φθιώτιδας 18) Φωκίδας 19)Χαλκιδικής 20)Σάλας 21)Χίος 22)Γρεβενά 23)Θεσσαλίας 24)Θράκης 25)Καβάλας 26)Καστοριάς 27)Κιλκίς 28)Κοζάνης 29)Κυκλάδες 30)Ηπείρου 31)Λέσβου 32)Μακεδονίας 33)Ξάνθης 34) Πέλλας, 35) Άρτας  και τρεις απέστειλαν επιστολές στήριξης.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App