Παραμένει προπονητής στην ΑΕΛ ο Τζιανλούκα Φέστα, καθώς ανακάλεσε την παραίτησή του, κατόπιν προτροπής του Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της Λάρισας, τόνισε χαρακτηριστικά πως αφήνει τα κλειδιά στον Ιταλό προπονητή και δεν θα ξαναπαρουσιαστεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν λίγη ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο ιδιοκτήτης μίλησε για θέματα που αφορούν την ομάδα, τον προπονητή , το μέλλον του στα διοικητικά και την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ενημέρωσε πως ο προπονητής της ομάδας Τζανλούκα Φέστα ανακάλεσε την παραίτησή του ύστερα από συζήτηση που είχε μαζί του σήμερα το πρωί.Επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και από την ΑΕΛ εφόσον βρεθεί τίμιος αγοραστής καθώς όπως λέει «στους λόγους για την απόφαση αυτή έχει προστεθεί αυτή η αηδία που νοιώθω για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία αρχίζουν και τελειώνουν στην φράση παράνομο στοίχημα».
Έκανε εκτενή αναφορά στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός και την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Interpol, υπογραμμίζοντας πως ούτε η ΕΠΟ, ούτε οι αθλητικοί εισαγγελείς ούτε η Football League ή η Super League δεν ασχολήθηκαν με το θέμα.
Επιπλέον δήλωσε πως δεν θα ξαναπατήσει στο γήπεδο καθώς όπως υποστηρίζει «οι πληροφορίες που έχω είναι ότι ετοιμάζουν στημένο επεισόδιο, είτε εντός είτε εκτός, με άσχημη πρόκλησή μου σε προσωπικό επίπεδο. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο παράνομο στοίχημα, σε συνεργασία με πρόσωπα εδώ στη Λάρισα, γνωρίζοντας το πως αντιδρώ, θα με προκαλέσουν, θα σκηνοθετήσουν επεισόδιο με σκοπό την αφαίρεση βαθμών και την καταστροφή της ομάδος».
πηγή: sportlarissa