Η σχέση του ΠΑΣ Λαμία με τον Χακίμ Μαστούρ έχει φτάσει πλέον στα άκρα, μετά την εξαφάνιση του Μαροκινού επιθετικού και την εν γένει συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Έτσι μετά την τοποθέτηση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε πως ο πελάτης του έμεινε στην Ιταλία για να τον δει ο προσωπικός του γιατρός και να κάνει αποκατάσταση του τραυματισμού του, η κυανόλευκη ΠΑΕ απάντησε με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, πως θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά

ΠΑΣ Λαμία

Προσφυγή της ΠΑΕ Λαμία κατά του Hachim Mastour

Η ΠΑΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατέθεσε ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, Προσφυγή – Καταγγελία για τη μονομερή λύση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Hachim Mastour, λόγω της υπερημερίας του (αδικαιολόγητης απουσίας του) από τις υποχρεώσεις του έναντι της ΠΑΕ, από 29/12/2018 μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ζητεί τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με υπαιτιότητά του για νόμιμη αιτία (σοβαρό λόγο) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 του Κ.Ι.Μ.Π.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί η από τις 12/02/2019 εξώδικη όχληση προς τον ποδοσφαιριστή, στην οποία αυτός ποτέ δεν απάντησε, αν και αποδεδειγμένα έλαβε γνώση αυτής.