Τα έχω γράψει κάμποσες φορές για το cash out στο στοίχημα κι επαληθεύτηκα ακόμα μια φορά τη Κυριακή που πέρασε. Οσοι κάθονταν σαν τα μοσχάρια στη λιακάδα και δεν εξαργύρωναν τη προσφορά, ενώ και το ματς του Αρη με τα Γιάννινα και το ματς της Στουτγκάρδης με τη Φράιμπουργκ παίζονταν στο ένα γκολ, μπήκαν με το κεφάλι στον κουβά. Οσοι τσιμπήσαμε το cash out εγκαίρως, ουδόλως νοιαστήκαμε για την ισοφάριση στο ματς της Γερμανίας.

Ας περάσουμε και στο σημερινό κουπόνι.

ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ, όβερ 2,5 γκολ (2,10).
Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Αλλά ταυτόχρονα έχουν και αρκετά ευάλωτη άμυνα, με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια τους να γίνονται ροντέο. Εδώ το ερώτημα είναι αν θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο ή το όβερ. Προσωπικά επιλέγω το δεύτερο λόγω αισθητά καλύτερης απόδοσης.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΑΝΖΕ, 1 (2,00).
Σε τρομερή κατάσταση αυτή την εποχή το Στρασβούργο, αφού έχει οχτώ νίκες στα εννιά τελευταία ματς που έχει δώσει για πρωτάθλημα, λιγκ καπ και κύπελλο Γαλλίας. Και η μοναδική ήττα σημειώθηκε στην έδρα της πανίσχυρης Παρί. Πολύ διαφορετική η πορεία της Ανζέ, ειδικά εκτός έδρας. Η τελευταία φορά που κέρδισε τρίποντο μακριά απ' το γήπεδό της ήταν στα τέλη του Σεπτέμβρη. Εκτοτε αγνοεί τη χαρά της εκτός έδρας νίκης.

ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΣΚΑ, 1 (2,10).
Σφίξαν πολύ τα γάλατα για τη Χιρόνα, η οποία ξεκίνησε εξαιρετικά τη σαιζόν, αλλά το τελευταίο δίμηνο παραπαίει. Και πλέον νιώθει πολύ κοντά την αναπνοή των ομάδων που βρίκονται κάτω απ' τη ζώνη υποβιβασμού και κυνηγάνε να τη προσπεράσουν. Απόψε έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σπάσει το τραγικό σερί χωρίς νίκη, αφού η Ουέσκα είναι η χειρότερη ομάδα της Πριμέρα εκτός έδρας και σχεδόν σίγουρα η πρώτη που θα υποβιβαστεί στη Σεγκούντα. Εστω και δύσκολα, πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν απόψε και θα πάρουν μια σπουδαία ανάσα στη βαθμολογία.

Ταμείο στις 995,20 μονάδες.

Καλή επιτυχία.