Πάει άκλαυτος κι ο Ολυμπιακός και πάπαλα οι ελληνικές ομάδες από Ευρώπη. Να ζήσουμε να τις θυμόμαστε. Τώρα τα κεφάλια μέσα, γιατί αποδείχτηκε για πολλοστή φορά πως η μαγκιά μας περνάει μόνο στις εσωτερικές διοργανώσεις.

Για σήμερα, αυτές είναι οι προτάσεις της στήλης.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1 (1,80).
Το γήπεδο της Γκλάντμπαχ ήταν κάστρο άπαρτο, αλλά η Χέρτα το σάρωσε πριν λίγες μέρες. Δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί γκέλα στο σπίτι της η Γκλάντμπαχ, ακόμα κι αν η Βόλφσμπουργκ έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα φέτος εκτός έδρας. Με βάση το τι έχουν παρουσιάσει φέτος οι δύο ομάδες, περιμένω επικράτηση των γηπεδούχων, έστω και δύσκολα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ, 1 (1,85).
Μόνο οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο εδώ, αφού παλεύουν να κρατηθούν πάνω απ' τη γραμμή υποβιβασμού. Η Χάντερσφιλντ εδώ και τρεις μήνες είναι σάκκος του μποξ και ουσιαστικά έχει εγκαταλείψει νωρίς-νωρίς τη κατηγορία. Μόνο αν έχει τάσεις αυτοκτονίας η Νιούκαστλ, μπορεί να σπάσει αυτός ο άσος.

ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΪΜΠΑΡ, 1 (2,12).
Πάντα δυνατοί στην έδρα τους οι βάσκοι της Μπιλμπάο, έστω κι αν φέτος έχουν μείνει να βολοδέρνουν στη μέση της βαθμολογίας και δεν βρίσκονται στα ψηλά πατώματα. Η Εϊμπάρ τα πάει εξαιρετικά για τα κυβικά της, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στους πολλούς βαθμούς που έχουν κερδίσει στο γήπεδό τους. Εκτός έδρας έχουν τη μικρότερη συγκομιδή στη Πριμέρα φέτος, γι' αυτό δεν πιστεύω ότι μπορούν να αποφύγουν την ήττα απόψε.

Ταμείο στις 937,20 μονάδες.

Καλή επιτυχία.