Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης.

Παρόντες σχεδόν όλοι οι εν ενεργεία, αλλά και μη διαιτητές, τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σπύρος Πουγκακιώτης, μαζί με το μέλος Γιάννη Σωσώνη.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΔ, Σπύρος Πουγκακιώτης, όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ, Κώστας Σακελλάρης, αφού ευχήθηκαν για καλή ποδοσφαιρική χρονιά και με πολλές επιτυχίες, στάθηκαν στις πολύ καλές εμφανίσεις και θετικά σχόλια που απέσπασαν οι διαιτητικές τριάδες της Φθιώτιδας σεό όλες τις Κατηγορίες, αφού όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, είναι οι πρεσβευτές του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Πριν την κοπή της πίτας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Δανιήλ Σταμάτη, παλαίμαχου διαιτητή και πατέρα του νυν διαιτητή Χρήστου Σταμάτη.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας, όπου ήταν τρεις οι τυχεροί που έπεσαν τα φλουριά, οι Παπακωνσταντίνου, Τσιάβος και Ζαφείρης, όπου το δώρο αντιστοιχούσε από μία μπάλα ποδοσφαίρου στον καθένα.

Τέλος μοιράστηκαν τα σήματα στους διαιτητές από την ΕΠΟ, καθώς και τα σετ προπόνησης και εμφανίσεων, μια προσφορά της ΕΠΣ Φθιώτιδας στους διαιτητές της.


Φωτορεπορτάζ