Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 9/2 στο γήπεδο της Αταλάντης η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Ελατειακό του οποίου επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0. 

Έτσι το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου σε συνδυασμό με τις ήττες του Νέου Κρικέλλου, της Μαλεσίνας και των Καλυβίων βρίσκεται πλέον στο +8 και αν καταφέρει να διατηρήσει αυτή τη διαφορά στα εναπομείναντα παιχνίδια κερδίζει απευθείας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε στο 12΄ ο Μπουγιώτας, το 2-0 πέτυχε στο 39΄ ο Κωνσταντίνου, το 3-0 στο 51΄ ο Κλωτσοτήρας, το 4-0 ο Μπουγιώτας στο 67΄με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 5-0 διαμορφώθηκε στο 75΄ με τον Τζιβελέκη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία με 10 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σκούρας με βοηθούς τους Δόσκορη και Φαρμάκη

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μερμίγγης, Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Κλωτσοτήρας (71΄ Πάππος), Κραβαρίτης (71΄ Τσανούλας), Μπουγιώτας (73΄ Μπαρτζουλιάνος), Κωνσταντίνου (58΄ Τζιβελέκης), Μιχαήλ.

ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Αυγέρης): Μπαρμπέρης, Τσιάνης, Βούλγαρης Δ., Βούλγαρης Κ., Ντάλας, Στεργίου, Τσέτσο (46΄ Σύλλας), Βλάχος (85΄ Ψεύτης), Δουβάρας (66΄ Καραΐσκος), Τσιάμης, Στάθης.