Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 9/2 στο γήπεδο της Λάρυμνας η τοπική Προοδευτική υποδέχθηκε τη Μαλεσίνα της οποίας και επικράτησε με σκορ 4-2 και μάλιστα με ανατροπή.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπονόβα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 31΄ και ισοφάρισαν με τον Ρούσση σε 1-1.
Ο ίδιος παίκτης στο 34΄ θα κάνει την ανατροπή για το 2-1 και στο 78΄ με χατ τρικ ο έμπειρος επιθετικός θα σημειώσει το 3-1 για την ομάδα του. Στο 89΄ο Αργύρης Δάρρας θα πετύχει το τέταρτο τέρμα για την Λάρυμνα, ενώ η Μαλεσίνα το μόνο που κατάφερε στο  τέλος ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Πέππα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 2η με 35 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Μαστρογιάννη και Τσουκνίδα. 


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Α. Δάρρας): Γκουλής, Γκερπινής, Κηρολίβανος, Μαυροδήμος, Ντελής, Γκριτζάπης (85΄ Γκιώνης Ν.), Prifti, Παπαδημητρίου (71 Γκιώνης Σ.), Ρούσσης (89΄Κηριλίβανος Σ.), Δάρρας, Cilaj (35΄ Mathias Da Silva).

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Δημήτρης Πούλος): Γελάρδος, Σέττος, Καλλής Α. (40΄ Σταθουλόπουλος), Σπυροπάλη, Γκανάς Χ., Καλλής Μ.(83΄ Δαραμάρας), Γκανάς Α., Λιόλιος (64΄Πέππας), Μπονόβας (65΄ Κωτσαλάς), Φουρλεμάδης, Νεοφώτιστος.