Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο, το απόγευμα της Κυριακής 10/2 στο γήπεδο του Δομοκού, ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχθηκε την Αναγέννηση Γιαννιτσούς, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-2, σε ένα πολύ ωραίο και γεμάτο παιχνίδι.

Στο 13′ έγινε το 1-0 για τον Δομοκό με τον Ντέλλιο. Στο 19΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπισμπιγιάννη. Στο 31΄ η Αναγέννηση με διαγώνιο δυνατό σουτ έκανε το 1-2 με τον Πέπερα. Στο 41΄ανατροπή εντός περιοχής του Γκούμα με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Στην εκτέλεση ο Σαΐτης ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 2-2, για τον Αχιλλέα.

Στο 87′ ο Κουτσούμπας με δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Αναγνώστου και Λιασκώνη

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Ντζίνας, Γκούμας (57΄ Χριστοπουλος), Κουρδής (50΄ Γκελπινής), Αντωνόπουλος Η., Σύψας, Γκιρλέμης, Καραχάλιος, Αντωνόπουλος Ν., Ντέλλος (70΄ Καπέλλος), Λελεντζής (65΄ Κουτσούμπας), Σαΐτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Βύρλας, Θεοχάρης, Γιαννούλης, Δερνίκας, Τσακατίκας, Γιατσίδης, Μπισμπιγιάννης, Γεωργίου, Πέπερας, Κάτσης, Κοσμάς.

Φωτο: Αρχείου