Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 9/2 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-3.

Το παιχνίδι ήταν γρήγορο, με ρυθμό και αρκετές φάσεις. Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 15′ όταν ο Γκουλής έβγαλε την μπαλιά στον Πέππα, ο οποίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. 

Στο 62΄ εκτέλεση φάουλ από τον Χριστόπουλο, η μπάλα στον Μιμηγιάννη ο οποίος με κεφαλιά πάσαρε στον Ζήσιμο ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-1. 


Στο 66΄ ο Πύλλιας πήρε το ριμπάουντ από το προηγηθέν σουτ του Πέππα για να σημειώσει το 1-2.

Στο 87΄διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 μετά από πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Μαλέρδου.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 30 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Δημητρίου.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Μαγκλάρας, Αναστασίου, Λύκος (70΄ Μιχαήλ), Ματίκας, Παπακώστας, Επίσκοπος, Καρκάνης, Μιμηγιάννης, Ζήσιμος, Χριστόπουλος (84΄ Κασούλας), Δημάς (89΄ Καραγεώργος).


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Καταχανάκης, Πύλλιας (82΄ Παναγιώτου), Μάλλης, Γκουλής (84΄ Κωτσαλάς Χ.), Μπαρδούσης, Σταματέας, Σκαμπαρδώνης, Πέππας, Κωτσαλάς Ν., Μπενετάτος (91΄ Κωτσαλάς Ν.), Κωστόπουλος (67΄ Μαλέρδος Ι.).


Δείτε  περισσότερες φωτογραφίες: