Ρεπορταζ: Κώστας Ιωάννου

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Καλύβια και Κεραυνός Αγίου Γεωργίου στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (16/2) στο «Αλέκος Παπαγεωργίου» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. 

Τα Καλύβια με το βαθμό που πήραν, έφτασαν τους 35 και πλέον μοιράζονται την 3η θέση της βαθμολογίας με τη Μαλεσίνα, ενώ βρίσκονται στο -3 από το δεύτερο Νέο Κρίκελλο, ενώ ο Κεραυνός, έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Μέτριο παιχνίδι από πλευράς ποιότητας έγινε στο γήπεδο των Καλυβίων με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. 


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: 

Α’ ΜΕΡΟΣ
24’ Απευθείας φάουλ του Χανή για τον Κεραυνό, ο Μακρής απομάκρυνε σε κόρνερ. 
29’ Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κυριτσόπουλος από τα δεξιά, έδωσε στον Δημητρόπουλο ο οποίος έκανε το πλασέ από το ύψος περίπου του πέναλτι, με τον Λίκο να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή φτάσει στη γραμμή της εστίας του Μακρή. 
34’ Απευθείας φάουλ του Στυλιανού, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τσιγκρέλης. 
35’ Το κόρνερ, εκτέλεσε ο Στυλιανός με πάσα στον Λίκο, αυτός έβγαλε τη σέντρα, οι αμυντικοί του Κεραυνού απομάκρυναν και ο Γουργιώτης έπιασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. 


Β’ ΜΕΡΟΣ
50’ Από κόρνερ του Λίκο, ο Πάντος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, σε μια καλή ευκαιρία για τα Καλύβια να ανοίξουν το σκορ. 
56’ Από σέντρα του Λίκο, ο Στυλιανός έπιασε το σουτ με τον Τσιγκρέλη να μπλοκάρει.
88’ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κεραυνού, ο Ταμάμης προσπάθησε με προβολή από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, κατάφεραν να διώξουν.     
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλύβια (Βασίλης Πάντος): Μακρής, Λίκο, Μάλλιος, Σπυριδάκης, Μόσχος, Καλαμάτας, Στοφόρος, Κολόκας (77’ Ταμάμης), Πάντος, Γουργιώτης, Στυλιανός


Κεραυνός Αγ. Γεωργίου (Τάκης Καρακούσης): Τσιγκρέλης, Κοτρώνης, Κουκοφίκης (75΄ Κατσαρέλλης), Λυτάκης, Δάμπασης, Καλύβας, Τσότσος, Δημητρόπουλος, Κυριτσόπουλος (84’ Καμπούρης), Χανής, Πανόπουλος (61’ Τσεκούρας).



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: