Γ’ Εθνική: Αμβρυσσέας on fire (video)


Η παρθενική εμφάνιση της ομάδας του μαρτυρικού Διστόμου στη Γ’ Εθνική, ο Αμβρυσσέας, φαίνεται ήδη να απολαμβάνει τη συμμετοχή του και δείχνει πως ήρθε για να μείνει στην εν λόγω κατηγορία.
Έτσι πέρα από τα δείγματα γραφής ως ανταγωνιστική ομάδα, εισάγει όλα εκείνα τα σύγχρονα μέσα που πρέπει να έχει οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά στον τομέα της επικοινωνίας.
Έτσι λοιπόν, ως προς την ενημέρωση των φιλάθλων αλλά και των μέσων ενημέρωσης, δημιούργησε ένα video το οποίο καταδεικνύει αν μη τι άλλο, πως πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου, προσφέροντας πέρα από αθλητισμό και πολιτισμό.
Με ένα εντυπωσιακό video, οι υπεύθυνοι του Αμβρυσσέα καλούν τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, στο εντός έδρας παιχνίδι-ντέρμπι με τον Αστέρα Ιτέας, για τη 2η Αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Παράλληλα ανακοίνωσαν και τις θύρες απ όπου μπορούν να εισέλθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η είσοδος των φιλάθλων του Αμβρυσσέα Διστόμου θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια της Θύρα 1 του Σταδίου «Άσπρων Σπιτιών» στην Παραλία Διστόμου
Ενώ η είσοδος των φιλάθλων του Αστέρα Ιτέας από τα εκδοτήρια της Θύρα 2».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App